![]() |
|
|||||||
| MAVİKUMSAL ANKETLER Yapmak İstediğiniz Anketleri Burdan Paylaşabilirsiniz |
| Anketimiz: Yeni Halimiz Nasıl Olmuş | |||
| Güzel |
|
11 | 73,33% |
| Kötü |
|
4 | 26,67% |
| Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Evet uzun bir aradan sonra yine sizlerleyiz tamamen yenilenmiş olarak artık tüm paylaşımlarınızı yapabileceğiniz bu ortam nasıl olmuş
|
|||
|
|||
|
aga bu site oturursa bence rakipsiz olur.... çünkü bu kadar geniş kapsamlı ve üst kademedeki üyelere çeşitli artılar sunan başka bir benzeri yok... şu an ilk aşamalar olduğu için konularda eksiklikler görülebilir fakat zamanla taşlar yerine oturacaktır ve o zaman kalbur üstü siteler arasında layık olduğu yerini alacaktır... şimdiye kadar olan bütün işlerde kalitemiz her zaman belli oldu, ve burada da belli olacağı inancını taşımaktayım.....
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet aynen katılıyorum silinceye hayırlısı
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerçekten enfes bir site olmuş ellerinize sağlık abi.
Umarım hak ettiği ilgiyi görür site. |
|
|
|||
|
|||
|
Ben BÖyle GenİŞ Kamsamli Bİr Forum Sİtesİ İlk Defa GÖrÜyorum
On Numara OlmuŞŞŞŞ Sİz Bu İŞten Para Kazaniyonuzmu Bu İŞte Para Varsa Bİzdemİ Gİrsek Ne
|
|
|
|||
|
|||
|
yOk RaNDoM Kardeş ... sen qırme bu işe. yoksa olmaz..
qsl olmuş bu site afrm size
|
|
|
|||
|
|||
|
bu sitenin grafiklerini yapan arkadaşa sesleniyorum.(mehmet)bey grafikler biraz daha güzel olabilir site çok sade biraz daha efekt eklersen şahane olur.
| Etiketler |
| anket , mavikumsal |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|